logo logo logo

De Vraagbaak

Wat is De Vraagbaak?

De Vraagbaak is er voor alle inwoners van Lunteren die tijdelijk of langdurig hulp of ondersteuning nodig hebben. Er zijn ook Lunteranen die graag iets voor een ander willen doen. De Vraagbaak brengt ze bij elkaar. Dit willen wij doen door drie producten aan te bieden: GoedeBuur, GoedeHulp en GoedAdvies.

 

Ontstaan

De Vraagbaak Lunteren is ontstaan doordat een aantal inwoners van Lunteren zich graag wilde inzetten om hulp en advies dichterbij Lunteranen te brengen. Zij hebben op 14 december 2011 Stichting De Vraagbaak opgericht. De Vraagbaak bestaat uit een team van Lunterse vrijwilligers en een vrijwillig bestuur.

 

Missie: mensen dichterbij elkaar brengen

De missie van De Vraagbaak is om inwoners van Lunteren te helpen bij het zoeken naar de juiste hulp. Dit willen wij doen door drie producten aan te bieden: GoedeBuur, GoedeHulp en GoedAdvies.

We willen de zorgzame samenleving binnen de dorpsgemeenschap van Lunteren dichterbij brengen, letterlijk en figuurlijk. We zijn gevestigd in Dorpshuis het Westhoffhuis aan de Dorpsstraat in Lunteren, waar het gemakkelijk binnenlopen is voor een praatje en een kopje koffie.

 

Nieuwsbrief

De Vraagbaak brengt regelmatig een nieuwsbrief uit. Hierin staat beschreven waar we mee bezig zijn en hoe ons werk zich ontwikkelt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

 

Openingstijden

Dinsdag en donderdag van 9.45 – 10.45 uur. Elke laatste vrijdag van de maand van 16.00 - 17.00 uur.

Locatie

Welzijnswinkel, gevestigd in Dorpshuis Het Westhoffhuis, Dorpsstraat 28, Lunteren.

Telefoon: 06 - 19604629. (Welzijnswinkel).

 

Website

Of kijk op onze site: www.devraagbaaklunteren.nl