logo logo logo

Stijldansen 50+

Stijldansen 50+

Stijldansen in Dorpshuis het Westhoffhuis voor 50-plussers

 

Stijldansen Dansen is een plezierige manier van bewegen. Van stijldansen word je vrolijk, het geeft je energie en het is goed voor je coördinatievermogen. Binnen de kortste tijd heb je de basis danspassen van de leukste stijldansen onder de knie. De professionele danslerares is Annemieke de Haas uit Barneveld. Zij danst zelf vanaf haar achtste jaar en met heel veel plezier en enthousiasme verzorgt zij al vele jaren danslessen van beginners tot gevorderden, in een dansschool in Barneveld. In een ontspannen sfeer gaan we op woensdagmorgen van 10.30 - 11.45 uur stijldansen.

Er is halverwege een pauze en gelegenheid om een kopje koffie te drinken. De cursus omvat 4 stijldansen: Quickstep, Engelse Wals, Tango en de Latijnse- Amerikaanse dans Cha-cha-cha.

 

Heeft u interesse en zou u graag een les willen proberen? Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen. Het is dan mogelijk om het stijldansen op te frissen of om de eerste danspassen aan te leren.

Het is ook mogelijk om individueel mee te doen. U hoeft dus niet per se al een paar gevormd te hebben om aan deze cursus mee te mogen doen.

 

Na de gratis proefles wordt er les gegeven in blokken van 10.

Kosten zijn € 55,00 per persoon, per blok.

Het seizoen loopt van september t/m mei. (Met uitzondering van schoolvakanties)

De danslessen worden verzorgd door Annemieke van Dansschool Annemieke.

 

Enthousiast geworden?

Opgeven bij Dorpshuis het Westhoffhuis:

Tel.nr.: 0318 - 48 2992 of per mail: info@westhoffhuis.nl