logo logo logo

Davli dans & beweging in Dorpshuis Het Westhoffhuis

Davli betekent dansende vlinder.                                                                                                     

Nicolijn Zieleman geeft danslessen aan kinderen vanaf 2 jaar. De lessen zijn in Dorpshuis Het Westhoffhuis, maar voor workshops en kinderfeestjes komt ze graag op locatie.

Nicolijn heeft veel ervaring als dansdocent en maakt gebruik van alle soorten muziek. Zo laat ze kinderen kennismaken met uiteenlopende dansstijlen.

Plezier staat voorop!

Danskriebels:

Houdt jij ook zo van dansen, springen, vliegen, huppelen en draaien en wil je lekker bewegen op muziek? Komt dan met ons meedoen!

Wij dansen op vrolijke kinderliedjes, klassieke muziek en natuurlijk ook op bekende liedjes!

Je mag in een balletpakje of gymkleding en slappe schoentjes komen dansen. Maar lekker op blote voeten is ook goed! Danskleding kun je het beste in overleg met de juf aanschaffen. Wanneer je komt dansen bij Davli is het fijn als je weet welke danskleding het beste zit.

Dans en ballet:

Tijdens deze lessen maken de kinderen kennis met verschillende dansvormen zoals jazz en klassiek ballet. Oefeningen aan de barre worden omgewisseld met verplaatsende oefeningen over diagonaal. In elk lessenblok wordt er een nieuwe dans aangeleerd.

Lessen:

Vrijdag:

09.15 - 10.00 uur:          Danskriebels peuters

13:15 - 14.00 uur:          Danskriebels kleuters

14.15 - 15.00 uur:          Dans en ballet vanaf 6 jaar

15.15 - 16.15 uur:          Dans en ballet 8+

Wil je een keer meedoen of wil je graag meer informatie, mail naar nicolijn@davli.nlbel naar 0318 – 30 3275 of kijk op de website; www.davli.nl