logo logo logo

Koken met Liesje april 2019

 MEZ­ZE­LU­NE MET PAD­DEN­STOE­LEN­ROOM­SAUS EN SPI­NA­ZIE

Ingrediënten (4 personen)

  • 400 gram paddenstoelen
  • 2 eetlepels traditionele olijfolie
  • 500 gram koelverse mezzelune met ricotta, eekhoorntjesbrood en truffel (verkrijgbaar bij Albert Heijn)
  • 400 gram verse spinazie
  • 2 eetlepels truffel-paddenstoelentapenade
  • 250 milliliter slagroom
  • 50 gram Pecorino Romano

Bereiden

1. Veeg de paddenstoelen schoon (niet wassen!)  met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in een wok en bak de paddenstoelen 3 min. op middelhoog vuur. Kook ondertussen de pasta volgens de beschreven bereidingswijze op de verpakking.

2. Voeg de spinazie toe aan de paddenstoelen en roerbak 2 min. Voeg de truffeltapenade en de slagroom toe. Laat even inkoken op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

3. Rasp de kaas. Meng de pasta voorzichtig met de paddenstoelensaus. Bestrooi met de kaas.