logo logo

News

 

Smaken verbinden

fotos_samengevoegd2
 
Smaken Verbinden in het Westhoffhuis

Jaarlijks worden er vier sessies van ‘Smaken Verbinden’ georganiseerd. ‘Smaken Verbinden’ is een vrijdagse activiteit waarbij een team van vrijwilligers van buitenlandse afkomst in Het Westhoffhuis een complete maaltijd kookt en uitserveert. Hierbij worden de kookkunsten en gewoonten van hun geboorteland gedemonstreerd. Hun eigen cultuur en muziek komt ruimschoots aan de orde.

In de afgelopen periode werden er gerechten gekookt uit onder andere Indonesië, Marokko, Turkije, Suriname, Italië, Syrië en Zuid-Amerika.

Aan tafel is er ruimte voor ongeveer 45 personen. Een deel daarvan is Nederlands. Daarnaast proberen we gasten te ontvangen uit zoveel mogelijk verschillende landen.  

Tegen een zeer geringe vergoeding kunt u genieten van een heerlijke maaltijd met een flinke mix van andere culturen, muziek en presentaties.

Op de foto’s ziet u enkele gerechten die recent werden uitgeserveerd, afkomstig uit de keuken van Syrië.

Houd u onze website in de gaten voor de eerstvolgende Smaken Verbinden.

Indien u belangstelling heeft mee te doen, geeft u zich dan, tussen 09.00 en 16.00 uur, op in Het Westhoffhuis; telefoon 0318-482992, mail: info@westhoffhuis.nl, website www.sscvl.nl. Houdt u er wel rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen is.