logo logo

News

 

Kunstexpositie van jong en oud

foto3_Kunstexpositie_van_Jong_en_Oud
 
 
 
Kunstexpositie van jong en oud

 

Van 1 oktober 2017 tot 1 januari 2018 treft u in het Westhoffhuis, aan de wanden, een bijzondere expositie aan. Het zijn de kunstwerken van zowel jong talent als volwassen talent op het gebied van tekenen en schilderen.

 

Al vele jaren geeft Jolanda Heijblom-Grosjean in haar workshopruimte aan de Rogakker 28 in Lunteren les aan zowel kinderen als volwassenen. Daarbij worden verschillende materialen gebruikt, zoals o.a. olieverf, aquarel, acryl verf, ecoline en pastelpotloden en – krijt. Iedere week is er een ander thema waaraan met veel plezier gewerkt wordt.

 

Bij de Kunstexpositie vindt u het werk van veel jong talent in Lunteren, wat op deze wijze zichzelf nu kenbaar kan maken. Van jongs af aan zijn zij bezig zichzelf te ontplooien op creatief gebied. Wij zullen zeker nog veel van ze horen!

 

Daarnaast ziet u het werk van de volwassengroep, die bij Jolanda les heeft of heeft gehad. Het meeste werk is tijdens de lessen gemaakt.

 

Kom gerust eens langs en bekijk het werk van de verschillende kunstenaars. Het Westhoffhuis biedt u tussendoor een heerlijk kopje thee of koffie in haar Plaza. Tevens kunt u zich hier op de hoogte stellen van allerlei leuke activiteiten voor jong en oud, die in het Westhoffhuis plaatsvinden.