logo logo logo

News

 

Kerst-In

 

1e LUSTRUM

Kerst-In Lunteren

 

 

Alweer voor het 5e jaar organiseren Het Westhoffhuis en de Vluchtheuvel op

2e kerstdag de Kerst-In.

Alle reden dus om er iets bijzonders van te maken. Net als voorgaande jaren gaan de deuren van Het Westhoffhuis hiervoor om 14 uur open.

 

Op die dag bieden wij een warm welkom aan mensen bij wie het er naar uitziet dat ze de kerstdagen alleen zullen doorbrengen. Dat kunnen (bejaarde) echtparen zijn, maar natuurlijk ook jongere alleenstaanden of een ouder met een kind. Zij kunnen rekenen op warmte en gezelligheid met heerlijke versnaperingen en drankjes.

De middag kunt u met z’n allen gezellig doorbrengen in Kerstsfeer en ook dit jaar zijn we er in geslaagd een paar hele bijzondere optredens voor u te organiseren. Mocht dat allemaal te druk zijn, dan is er een ruimte om de middag in alle rust door te brengen. Kortom, een programma voor elk wat wils en passend bij de sfeer van Kerst.

 

Kosten:

De consumpties en de versnaperingen zijn dit jaar gratis.

 

Voor degenen die deze dag passend willen afsluiten, wordt er vanaf 17.00 uur een heerlijk

4 gangen kerstdiner geserveerd, dat dit jaar extra bijzonder zal zijn in verband met het

1e lustrum. Uiteraard serveren wij daar passende drankjes bij.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor een vrijwillige bijdrage staat een daarvoor bestemde box bij de uitgang van de zaal.

 

Wij kunnen ongeveer 100 deelnemers aan het diner verwelkomen. Wees er dus snel bij om u van een plaats te verzekeren.

 

De inloop is vrij, maar voor het diner is het wel noodzakelijk dat u zich opgeeft. De uiterste datum om u aan te melden is dinsdag 18 december a.s.

 

Tot en met dinsdag 18 december 2018 kunt u zich opgeven;

Telefonisch, 0318 – 48 2992

of per mail info@westhoffhuis.nl.

Hierbij ook graag vermelden of u eventuele dieetwensen en/of vervoer nodig heeft. In bijzondere gevallen kunnen wij namelijk voor vervoer zorgen.

 

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, dan vragen wij u dringend om uw opgave zo spoedig mogelijk te annuleren. In uw plaats kunnen wij dan misschien een ander uitnodigen.

 

U bent van harte welkom

 

Het organisatiecomité

 

De Kerst-In is een initiatief van het Westhoffhuis (SSCVL) en De Vluchtheuvel.