logo logo logo

News

 

Engelse les

 

Over de docent

Ik ben Coby Datema, 48 jaar, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Na mijn studie in Wageningen heb ik een aantal jaar gewerkt in de geneesmiddelenindustrie. Engels was toen al mijn grote hobby en daarom ben ik de lerarenopleiding Engels gaan doen. Ik heb een aantal jaar les gegeven op middelbare scholen, maar nu richt ik me vooral op het geven van bijles Engels en workshops. Ik kijk ernaar uit om het komend seizoen voor het vierde jaar Engels in De Schakel in Lunteren te gaan geven.

In mijn vrije tijd lees ik graag (Engelse boeken uiteraard), of ik luister naar een luisterboek, bijvoorbeeld tijdens het wandelen met de hond.

 

Over de cursus A1

De cursus Engels niveau A1 is geschikt voor mensen die nog maar heel weinig kennis hebben van het Engels. In de cursus leert u basiswoorden en -zinnen die u direct kunt toepassen, bijvoorbeeld op vakantie. Spreekvaardigheid is belangrijk, waarbij fouten maken mag!

 

Praktisch:

De cursus wordt gegeven op vrijdagochtend in De Schakel, van 10.45-12.15 uur

Het aantal lessen is 25, de eerste les is op 27 september, de laatste op 10 april. In de schoolvakanties is er geen les.

Kosten: de cursus kost € 260,00, dit is inclusief lesboek.

Maximaal aantal deelnemers: 15

 

Over de cursus A1+/A2

Deze cursus Engels is geschikt voor mensen die wel wat Engels hebben geleerd, maar bij wie het wat is weggezakt, of die gewoon hun kennis graag willen bijspijkeren.  Tijdens de cursus komen alledaagse onderwerpen aan bod zoals eten en drinken, in en om het huis, op vakantie, in een restaurant, hobby’s en familie. De nadruk ligt op de taal leren verstaan en gebruiken, grammatica is daarbij een middel, geen doel! Er wordt veel geoefend met luistervaardigheid en spreekvaardigheid.

 

Praktisch:

De cursus wordt gegeven op vrijdagochtend in De Schakel, van 9.15-10.30 uur

Het aantal lessen is 25, de eerste les is op 27 september, de laatste op 10 april. In de schoolvakanties is er geen les.

Kosten: de cursus kost € 260,00, dit is inclusief lesboek.

Maximaal aantal deelnemers: 15

 

Als u twijfelt welke cursus voor u geschikt is, kijk dan eens op:

 

https://www.efset.org/nl/free-english-test/ en doe de test.

 

En ook hier kunt u uw niveau testen: https://fairway-online.nl/fairway-new-2/instaptoets/

 

Samen zal dat een aardige indicatie geven.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de receptie van Het Westhoffhuis; tel.nr.: 0318 - 48 2992 of via email: info@westhoffhuis.nl