logo logo logo

News

 

Cursus Engels voor volwassenen

 

Cursussen Engels in Lunteren!

 

Over de docent

 

Ik ben Coby Datema, 47 jaar, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Na mijn studie in Wageningen heb ik een aantal jaar gewerkt in de geneesmiddelenindustrie. Engels was toen al mijn grote hobby en daarom ben ik de lerarenopleiding Engels gaan doen. Ik heb een aantal jaar les gegeven op middelbare scholen, maar nu richt ik me vooral op het geven van bijles Engels en workshops. Ik kijk ernaar uit om het komend seizoen voor het derde jaar Engels in de Schakel in Lunteren te gaan geven.

In mijn vrije tijd lees ik graag (Engelse boeken uiteraard), of ik luister naar een luisterboek, bijvoorbeeld tijdens het wandelen met de hond.

 

Over de cursus A1

 

De cursus Engels niveau A1 is geschikt voor mensen die nog maar heel weinig kennis hebben van het Engels. In de cursus leert u basiswoorden en -zinnen die u direct kunt toepassen, bijvoorbeeld op vakantie. Spreekvaardigheid is belangrijk, waarbij fouten maken mag!

 

Praktisch:

De cursus wordt gegeven op vrijdagochtend in Buurtcentrum De Schakel, van 9.30-11.00 uur.

Het aantal lessen is 26, de eerste les is op 21 september, de laatste op 12 april. In de schoolvakanties is er geen les.

Kosten: € 280,00 voor de gehele cursus (inclusief lesmateriaal)

Maximaal aantal deelnemers: 15

 

Over de cursus A2

 

De cursus Engels niveau A2 is geschikt voor mensen die wel wat Engels hebben geleerd, maar bij wie het wat is weggezakt, of die gewoon hun kennis graag willen bijspijkeren.  Tijdens de cursus komen alledaagse onderwerpen aan bod zoals eten en drinken, in en om het huis, op vakantie, in een restaurant, hobby’s en familie. De nadruk ligt op de taal leren verstaan en gebruiken, grammatica is daarbij een middel, geen doel! Er wordt veel geoefend met luistervaardigheid en spreekvaardigheid.

 

Praktisch:

De cursus wordt gegeven op donderdagavond in Buurtcentrum De Schakel, van 19.30-21.00 uur.

Het aantal lessen is 26, de eerste les is op 20 september, de laatste op 11 april. In de schoolvakanties is er geen les.

Kosten: € 280,00 voor de gehele cursus (inclusief lesmateriaal)

Maximaal aantal deelnemers: 15

 

Als u twijfelt welke cursus voor u geschikt is, kijk dan eens op:

 

https://www.efset.org/nl/free-english-test/ en doe de test.

 

en ook hier kunt u uw niveau testen:

https://www.uvatalen.nl/site/nl/Vrijblijvende%2C-korte-niveautoets