logo logo logo

News

 

Busreis senioren 2018 Friesland

 

Busreis senioren 2018 Friesland-Waterland

afbeelding_busreis_verkleind_230

Op dinsdag 3 juli 2018 organiseert SSCVL weer een prachtige en gezellige busreis voor senioren.

We rijden deze dag met een mooie comfortabele bus van de firma Vlastuin naar Koudum waar de groep aan boord gaat van een rondvaartboot.

Deze maakt een rondvaart over de Friese Meren en een deel van de Elfstedenroute met aan boord een kop koffie met Friese koek. 

Daarna rijden we naar Hindeloopen waar u geniet van een echte Friese koffietafel inclusief kroket. Na de lunch maken we een rondrit door het Friese Boerenland waar we nog een “lift” geven aan iemand die u schitterende verhalen verteld over de omgeving. 

U krijgt na deze rit de tijd om Hindeloopen te bezoeken en daarbij ook een rommelboerderij binnen te lopen. Deze staat vol met leuke attributen uit de oude tijd. 

Terug in het restaurant is er nog een kopje koffie met Friese lekkernij en een verloting met lekkere Friese prijzen. 

Daarna rijden wij naar Harderwijk naar Partycentrum ‘Slenkhorst’ voor een heerlijk 3 gangen diner. Na het diner rijden wij weer naar Lunteren, waar wij omstreeks 19.30 uur weer aankomen.

Gelukkig hoeven wij dit jaar geen prijsverhoging door te voeren en kunnen wij een prijs hanteren van € 66,00. De betaling dient u bij reservering te voldoen.

U kunt zich opgeven bij Dorpshuis het Westhoffhuis (Email: info@westhoffhuis.nl /  tel.nr.: 0318-48 2992) of bij Buurtcentrum de Schakel (Email: info@buurtcentrumdeschakel.nl / tel.nr.: 0318-48 2485)

Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen! Er zijn 63 plaatsen beschikbaar.

08.00 uur vertrek Dorpstraat 28 (Het Westhoffhuis) 

08.15 uur vertrek Schaepmanstraat 58 (De Schakel)