logo logo

Haantje pik optocht

Haantje pik optocht
 
Haantje pik optocht in Lunteren
Elk jaar is er weer een Haantje Pik optocht. De Schakel is het begin- en eindpunt van de tocht. Een aantal vrijwilligers organiseren deze optocht. Het is een gratis evenement en iedereen mag meedoen, jong en oud, met of zonder versierde Paasstok. De muzikale begeleiding wordt weer verzorgd door het Orkest Staccato uit Lunteren. Zij vinden het leuk dat zij deze optocht kunnen ondersteunen. Op deze traditie komen jong en oud bij elkaar.

Het orkest zit op een mooie kar die wordt getrokken door een tractor. Ze spelen leuke marsmuziek en dat zal goed van pas komen tijdens de route. De route loopt door het dorpscentrum en ook langs het verzorgingstehuis De Honskamp. Zo kan iedereen de vele en mooie versierde Paasstokken zien.

Je paasstok kan je elk jaar bij De Schakel versieren. Je kan dan een broodhaantje ophalen en met je vrienden, neeftjes, boertjes, zusjes of je ouders je Paasstok versieren. Lijkt het je leuk om je paasstok te komen versieren? Geef je dan op nadat de Haantje pik optocht van elk jaar is aangekondigd via: telefoon: 0318-482485 of e-mail: info@buurtcentrumdeschakel.nl.